Nieuwsartikelen

Hosting Plus

Hosting, alleen voor onze klanten. Hosting+ noemen wij dat. Full support op ons CMS. Wij kunnen u gratis behulpzaam zijn bij het plaatsen van content. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen en ieder jaar is er minimaal 1 gratis evaluatiegesprek met u.

SBIS Webservices is geen regulier hostingbedrijf. Wij hosten alleen websites die wij ontwikkeld hebben voor onze klanten. Voor onderhoud van uw website maakt u gebruik van ons CMS, PYTHIA

SBIS heeft doelbewust gekozen voor deze constructie. Wij kennen immers onze eigen programmatuur en apparatuur en kunnen op deze manier efficiënter ontwikkelen. Indien noodzakelijk (voor de werking van uw website) kunnen wij scripts ontwikkelen en installeren op onze webservers.

Is uw applicatie dusdanig omvangrijk dan kunt u gebruik maken van een managed server. Een webserver alleen voor uw bedrijf.
E: info@sbis.nl
T: +31 (0)24 675 25 73

Advocatuur:

Wij hebben verschillende klanten in de advocatuur. Wij ontwikkelen & hosten o.a. websites & applicaties Jurisprudentie databanken, Advocaten Verenigingen en Advocaten kantoren.