Functioneel ontwerp

Bij grotere projecten is het verstandig om eerst een functioneel ontwerp te laten maken. Een functioneel ontwerp bevat een beschrijving van alle te ontwikkelen functionaliteiten van de website. In een functioneel ontwerp werken wij stap-voor-stap uit hoe een gebruiker door uw website klikt en welke functionaliteiten waar getoond zullen worden. Hoe gaan de functionaliteiten precies werken? 

Een functioneel ontwerp vormt de basis van afspraken tussen u als opdrachtgever en ons als ontwikkelaar. U kunt een functioneel ontwerp zien als gemaakte afspraken waar u en wij ons aan moeten houden. Tijdens de ontwikkeling kan daar nog weleens van afgeweken worden omdat het toch handiger is om het net iets anders te doen. Maar in principe ligt alles vast in een functioneel ontwerp.

Een functioneel ontwerp zal het bouwproces versnellen aangezien wij precies weten wat wij moeten doen. De ontwikkelkosten zullen daardoor lager uitvallen, omdat wij precies weten waar we aan toe zijn.
E: info@sbis.nl
T: +31 (0)24 675 25 73

Advocatuur:

Wij hebben verschillende klanten in de advocatuur. Wij ontwikkelen & hosten o.a. websites & applicaties Jurisprudentie databanken, Advocaten Verenigingen en Advocaten kantoren.